A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Новини

Вшанування пам'яті ліквідаторів Чорнобильської трагедії

14 грудня, біля пам’ятного знаку ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС жителі Чернігівської громади вшанували пам’ять тих, хто не шкодуючи свого здоров‘я та навіть життя, став на захист України та усього світу від наслідків катастрофи планетарного масштабу.

11:54 14.12.2021

Благодійна акція «Різдвяна кава для Героїв»

Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області з 1 грудня 2021 року проводить на території Чернігівської громади з нагоди Дня Збройних Сил України благодійну  акцію «Різдвяна кава для Героїв». Мета акції – створити почуття свята у наших захисників, почуття сімейного затишку, піклування про них, почуття небайдужості, патріотизму.

14:23 02.12.2021

З днем художника !!!

Указом Президента України від 9 жовтня 1998 року № 1132/98 встановлено свято «День художника». Митці – люди не зовсім звичайні. Їх кругозір відрізняється від сприйняття оточуючого іншими людьми. Завдяки цьому ми маємо змогу одержати у спадок надзвичайні, витончені витвори мистецтва.

10:59 10.10.2021

Друге засідання конкурсної комісії на посаду директора КЗ "Чернігівський центр культури та дозвілля"

22 вересня 2021 відбулося друге засідання конкурсної комісії з конкурсного добору директора КЗ "Чернігівський центр культури та дозвілля" Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області. Відео добору:

12:13 22.09.2021

Перше засідання конкурсної комісії на посаду директора КЗ "Чернігівський центр культури та дозвілля"

20 вересня 2021 відбулося перше засідання конкурсної комісії з конкурсного добору директора КЗ "Чернігівський центр культури та дозвілля" Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області. Відео добору:  

17:00 20.09.2021

Оголошення про конкурс

Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Чернігівський центр культури та дозвілля» Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області, що знаходиться за адресою: 71202, Запорізька обл., смт. Чернігівка, вул. Українська 2.

13:06 11.08.2021

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

11 червня на Центральній площі селища відбулося свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Відкрив захід, привітавши малечу, перший заступник голови громади Віктор Сапальов. Він також вручив грошові сертифікати номінантам премії «Обдаровані діти». До вручення відзнак активним і талановитим дітям долучилися секретар селищної ради Ілона Щипенко і заступниця голови громади Людмила Веремій. Пані Людмила також вручила сертифікати юним учасникам програми Code Club Україна, які протягом півроку вивчали основи програмування у рамках міжнародної програми.

09:57 14.06.2021

Відбувся конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Повідомлення про переможця конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності балансоутримувачем якого є  відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області.

16:45 06.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора