A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 14.06.2021 09:57
Кількість переглядів: 239

11 червня на Центральній площі селища відбулося свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Відкрив захід, привітавши малечу, перший заступник голови громади Віктор Сапальов. Він також вручив грошові сертифікати номінантам премії «Обдаровані діти». До вручення відзнак активним і талановитим дітям долучилися секретар селищної ради Ілона Щипенко і заступниця голови громади Людмила Веремій. Пані Людмила також вручила сертифікати юним учасникам програми Code Club Україна, які протягом півроку вивчали основи програмування у рамках міжнародної програми.

Віктор Сапальов окремо відзначив подяками маленьких кореспондентів дитячого телебачення «Імпульс», вручивши кожному журналістське посвідчення. 11 юних журналістів з різних територій громади отримали також у подарунок від депутатки селищної ради Ілони Щипенко торт, навушники і мильні бульбашки.

Безліч локацій забезпечили цікавий відпочинок для усіх присутніх. Зокрема, локація «Містечко професій», де всі охочі могли сфотографуватися з працівниками ДСНС, «швидкої» та поліції. Туристична локація з навісною переправою та в’язанням вузлів, виставка робіт вихованців ДМШ з класу мистецтв, малюнки на асфальті на тему «Дитинства щаслива пора», батути з солодкою ватою, кулькове моделювання зі справжнім шоу з мильних бульбашок та безкоштовним морозивом для усіх дітлахів. Останні радо надала депутатка Запорізької обласної ради Катерина Гогунська. До створення яскравої ігрової програми долучилися співробітники центру соціальних служб. Працювала локація аквагриму (Вита Стрижеус).

Родзинкою свята став веселий квест, організований службою у справах дітей селищної ради. Участь у ньому взяло десять команд – загалом сто найактивніших дівчат та хлопців, які на завершення гри отримали солодкі призи, а переможцю дісталася ще й скарбничка зі справжніми монетами (550 грн). Спонсорами квесту виступили депутат селищної ради Володимир Корпан та приватний підприємець Марина Кузнєцова (магазин «Золота рибка»).

Музичні привітання усім присутнім на святі подарували учасники художньої самодіяльності Центр культури та дозвілля Чернігівської ТГ Олена Славна, Артем Щербинка, Олександра Герасименко, Владислава Шевченко, Анна Нестеренко, Юлія Пилипенко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора