A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Святкування Міжнародного дня вишиванки в Чернігівці

Дата: 20.05.2021 20:24
Кількість переглядів: 214

20 травня, з нагоди Міжнародного дня вишиванки, в Чернігівці біля погруддя Т. Шевченку зібралися жителі селища й старостинських округів, вбрані у яскраві вишиті сорочки для урочистого маршу вишиванок.

Ходу відкрив виступ голови громади Віталія Манича, який наголосив на значенні вишиванки для нашого народу. Святкова поступ завершилась на центральної площі, де продовжилися святкування "ВишиванкаDAY".

На площі працювали різноманітні локації: фотозона з живою статуєю України-вишиванки (Зоя Синєпольська), біля якої могли сфотографуватися всі охочі, виставка робіт майстринь-вишивальниць, локація з кулькової стрільби (спонсор локації - депутатка Запорізької обласної ради Катерина Гогунська), локація з навісною переправою та в’язанням вузлів. Відбувся конкурс на найкращу вишиванку у різних номінаціях. До створення розважальних локацій долучилася Молодіжна рада. Завдяки депутаткам ради дітлахи та молодь взяли участь у фотосушці та конкурсі з плетіння кіс.

Музичну програму представили працівники центру культури та дозвілля Чернігівської ТГ. Були тематичні локації від центральної біліотеки і представників старостинських округів: Новополтавського, Просторівського, Широкоярського, Новоказанкуватського, Ільїнського, Стульневського, Верхньотокмацького.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора