A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

КЗ "Чернігівська централізована бібліотечна система"

Виставка-роздум "Чорнобильський набат"

Місто спало. Була тепла, ласкава, тиха квітнева ніч, одна з найкращих ночей року. Спало місто Прип’ять, спала вся Україна. Ту ніч з 25 на 26 квітня 1986 року коли над четвертим реактором Чорнобильської АЕС нічну темряву розвіяло велетенське полум’я, люди ніколи не забудуть. Ще скільки часу потрібно, щоб реально осмислити те, що трапилося. В Чернігівській районній центральній бібліотеці до 34 роковин дня пам’яті Чорнобильської трагедії оформлена виставка-роздум «Чорнобильський набат». Становлення та розвиток незалежної України нерозривно пов’язані з історією боротьби з наслідками Чорнобильської катастрофи, з історіями людей, що постраждали від цього страшного лиха. Тож нехай нинішній день завжди єднає усіх українців у нашій спільній пам’яті, у добрих помислах і вчинках, у поступі до кращого життя.

11:33 26.04.2020

Виставка-мужність "Неоголошена війна триває"

14 квітня – у день початку антитерористичної операції на Сході України –  ми вшановуємо загиблих учасників АТО та військовослужбовців – захисників незалежності й борців за територіальну цілісність нашої держави від російської військової агресії. В Чернігівській районній центральній бібліотеці оформлено виставку-мужність «Неоголошена війна триває» присвячену 6 річниці з початку АТО.

10:29 12.04.2020

Викладка літератури "Ешелони в пекло"

Не можна сьогодні не згадати й про долю наших земляків, насильно вивезених до гітлерівського рейху («остарбайтери» чи, як їх називають сьогодні в Німеччині, «цвангсарбайтери» невільники, каторжани). До Міжнародного Дня визволення в’язнів фашистських концтаборів, який в Україні відзначається 11 квітня,  в районній центральній  бібліотеці оформлено викладку літератури «Ешелони в пекло».

09:54 11.04.2020

Виставка-міркування "Здоров'я - найцінніший скарб"

Всесвітній день здоров’я, відзначається щорічно 7 квітня. В Чернігівській районній центральній бібліотеці оформлена та діє виставка-міркування «Здоров’я – найцінніший скарб». Традиції святкування Всесвітнього дня здоров’я нерозривно пов’язані з діяльністю всієї системи нашої охорони здоров’я. Працівники клінік, лікарень і госпіталів, ті хто так чи інакше з обов’язку професії і служби надає медико-санітарну допомогу всім, хто її потребує, як найкраще розуміють цінність здоров’я. Здоров’я може мати дуже дорогу ціну. І переважно це стосується спроб повернути його на своє місце. У Всесвітній день здоров’я ми бажаємо всім його надійного зберігання. Всім хворим – якнайшвидшого одужання. Медикам – хорошої матеріальної і технічної бази. Всім нам –  бути здоровими і життєрадісними! Зі святом Вас!

10:50 07.04.2020

Виставка до Великдня

Великдень не даремно називають найсвітлішим святом у році. Ми з нетерпінням і трепетом чекаємо цей день: хтось, щоб закінчити сорокаденний піст, хтось поласувати традиційною випічкою, хтось, щоб прикрасити пасхальні яйця і почути довгоочікуване «Христос Воскрес!». В Чернігівській районній центральній бібліотеці оформлено народознавчу виставку «Великдень іде – свято в душу несе».

10:22 04.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора