A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Книги, що знають усе

Дата: 02.09.2020 09:43
Кількість переглядів: 117

Чи любите Ви читати? Це питання найчастіше ми, працівники бібліотеки для дітей, ставимо перед Вами й очікуємо на позитивну відповідь. Але ЩО Ви любите читати? Які саме книжки?

Щодо художньої літератури, її жанрів – більш зрозуміло. А якщо Вам необхідна інформація з конкретного питання, факту чи галузі знань?

Постає запитання: до яких книг звернутися у таких випадках, де знайти відповідь? Звичайно, можна запитати батьків, учителів, бібліотекарів. Але куди корисніше і цікавіше знайти потрібну інформацію самому.

Найточніше і найкраще пояснення на поставлене запитання дадуть вам довідкові видання, які є в кожній бібліотеці. Що це за книги?

Довідково-інформаційні видання - це книги, які за змістовними ознаками призначені для швидкого і якісного задоволення інформаційних потреб читачів.

Різні за тематикою і цільовим призначенням ці книги є обов’язковою частиною бібліотечного фонду. Іншими словами довідкові видання – це ті джерела інформації, які допомагають нам про щось довідатись, уточнити про те чи інше поняття, перекласти слово з однієї мови на іншу і багато іншого. До таких книг слід віднести:

  1. словники;
  2. довідники;
  3. енциклопедії.

В нашій бібліотеці Ви знайдете довідкові видання на будь-який смак і зможете переконатись, що ці книги дійсно «знають усе!»

Чернігівська районна бібліотека для дітей



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора