A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Концерт «Невичерпна пісенна «Криниченька» з нагоди 25 річчя з Дня присвоєння хоровому колективу «Криниченька» Чернігівського селищного палацу культури звання «народний»

Дата: 08.07.2019 15:45
Кількість переглядів: 221

6 липня 2019 року відбувся святковий ювілейний концерт «Невичерпна пісенна «Криниченька» з нагоди 25 річчя з Дня присвоєння хоровому колективу «Криниченька» Чернігівського селищного палацу культури звання «народний».

«Криниченька» - це яскрава перлина Чернігівської громади, колектив зігріває глядачів своїм мистецтвом, даруючи їм щастя та насолоду від неповторної краси української пісні. Якісно підібраний і продуманий репертуар робить виступи хору завжди цікавими і змістовними. На святі були гарні вітання від заступника голови Чернігівської об’єднаної територіальної громади Людмили Веремій, начальника відділу культури і туризму Чернігівської селищної ради Інни Носко та представника народного депутата України О. Пономарьова Ілони Щепенко. Приємно було приймати вітання та подяку від Обласного методичного центру. Прийшли гості не з порожніми руками, а як годиться, з подарунками та нагородами. Кожен учасник колективу нагороджений подякою відділу культури і туризму Чернігівської селищної ради за вагомий внесок у розвиток хорового мистецтва, високий рівень виконавської майстерності, активну творчу діяльність та з нагоди 25-річчя присвоєння хоровому колективу «Криниченька» звання «народний». На святі також вітали керівника колективу Миколу Івановича Мінакова, який відсвяткував 50-ти річчя своєї творчої діяльності на культосвітній ниві. Сьогодні колектив продовжує творити свою історію, пишучи її нові сторінки. І стає зрозумілим, що й дійсно пісня для «Криниченьки» – це життя. Яскраве та насичене життя, наповнене морем приємних подій та моментів. Нехай і надалі звучить злагоджений спів «народного» хорового колективу «Криниченька».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора