A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Зупинись на хвилинку, подивись на новинку

Дата: 22.05.2020 16:20
Кількість переглядів: 261

В Чернігівській районній бібліотеці для дітей  діє  виставка «Зупинись на хвилинку, подивись на новинку». Ми знову отримали купу новеньких книжок! Пропонуємо познайомитись лише з деякими з них, бо про всі не розповіси. Та впевнені, що завітавши до бібліотеки після закінчення карантину, ви знайдете собі не одну цікаву книгу, яка прийдеться до смаку і вам, і вашим друзям.

 

Бейзер, З., Шарп, Д.  Навколо світу з Інгридиками. Атлас смаків/З. Бейзер, Д.Шарп.-Київ: Книголав, 2018.- 64 с.:іл.

Для маленьких помічниць і помічників своїм мамам та бабусям цей атлас буде до смаку.

     Сидіти за столом усією сім'єю має бути весело. У світі багато різноманітних заманливих страв, які припадуть до смаку кожному члену родини. У цій книжці зібрані цікавезні факти про їжу з усього світу, а також по рецепту з кожної країни. Неперевершені рецепти італійських піц на вибір, австралійських ф'южн бургерів, шведських канапок, мексиканських гострих соусів не залишать нікого байдужим. Через пригоди та завдання захопитись готуванням цих страв допоможе  команда відважних дослідників їжі — Інгридиків.


Мартін,Р, Сандерс, А. Маленькі дослідники: Транспорт/ Р. Мартін, А. Сандерс.-Київ: Книголав, 2019.-18 с.: іл.

    Увага всім маленьким дослідникам! Пориньте у світ транспорту та дізнаєтесь як розмаїто можна подорожувати. Заводьте двигун- на вас чекають дивовижні відкриття!

 


Сарразен,О. Футбол/ О. Сарразен.- Київ: Книголав, 2019.- 96 с.: іл.

Футбол ваша пристрасть? Ви мрієте стати зіркою? Чи просто вболіваєте за улюблену команду? Щоб вправно розбиратися в цій найпопулярнішій у світі грі, вам необхідно прочитати цю книжку. Тут ви познайомитися з найвідомішими гравцями, зрозумієте усі правила гри, вивчите найрізноманітніші футбольні фінти та переживете разом із командою її перемоги та поразки. Ця книжка - чудовий провідник у футбольне життя для всіх маленьких спортсменів і просто шанувальників цього виду спорту.


Воллес, Д. Людина павук. Світ очима супергероя/Д.Воллес - К.: Видавнича група КМ БУКС, 2018.- 64 с.: іл.

        Життя супергероя і так нелегке, а тут ще й проблеми з дівчиною та на роботі. У книжці «Світ очима супергероя. Людина-павук» дотепний герой розповість , як йому вдається балансувати у подвійному житті, не втрачаючи почуття гумору навіть тоді, коли доводиться стикнутись із доктором Восьминогом чи Зеленим Гобліном. Секрети догляду за костюмом, веселі афоризми, труднощі професії — все це стане предметом розмови Павучка з героями-початківцями, які хочуть почути корисні поради, щоб теж досягти успіху.


МакДоналд, М. Супермегакласна книжка цікавезних завдань від Джуді Муді/ М. МакДональд. - Львів: ВД. Старого Лева, 2019.- 96 с.: іл.

 Хочете утнути щось веселе? То на що ви чекаєте? Розгортайте цю мегаприкольну книжку — і починайте!

    Дізнайтеся, як пройти крізь папір. Створіть настільну гру. Вигадайте власну причіпну пісню. А ще — пройдіть кумедні тести, розгадайте загадки.


МакДоналд, М. Джуді Муді навколо світу за 8 ½ днів : повість М. МакДоналд.- Львів: ВД Старого Лева, 2019.- 176 с.: іл.

     Як бути, якщо у вас з'являється дуже цікавий новий друг, а давні друзі ображаються, що ви зовсім за нах забули? Чи впорається Джуді? Чи помириться зі своїми старими друзями вчасно, щоб підготувати разом шкільний проект? Інакше їхній клас не встигне здійснити навколосвітню мандрівку за вісім днів.


Андерс,К. Буркотун і Родзинка/ К. Андерс.- Харків: ВД Віват, 2019.- 159 с.:іл.

Зворушлива історія про дружбу зайця Боркотуна та мишки Родзинки не залишить байдужим жодного читача. Разом вони здатні подолати будь-які труднощі, як-от: приїзд непроханої тітки — чистьохи, затоплення будиночка під час зливи, підступні витівки одного з найнебезпечніших мешканців лісу та ще багато чого.


Казьміна, С, Баланова,В. Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей. Як навчити дитину правильної поведінки, без залякувань і погроз / С. Казьміна, В. Баланова- Харків: Основа, 2019.- 96 с.:іл.

 

      Безпека життя дітей турбує кожного. Як зробити так, щоб малюки скрізь і завжди почувалися повністю захищеними від будь-яких неприємностей? Ця книга — своєрідна пігулка для батьків від переживань за безпеку дітей.

    З книги ви дізнаєтеся про те, як захистити свою дитину від викрадача в реальному житті, і у віртуальному; як зрозуміти, що дитина готова до самостійних прогулянок і походів до школи, як навчити її розпізнавати небезпеку й уникати її; як забезпечити безпеку дітей удома, в парку, на вулиці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора