A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Хороші книги - друзі назавжди

Дата: 24.03.2020 15:32
Кількість переглядів: 302

Людина, яка любить і вміє читати — має багато розумних, добрих і вірних друзів. А друзі ці — книги.

За все своє свідому історію людство не придумало нічого більш вражаючого, ніж книга. Хороша книга - це невичерпне джерело, заповнене людськими думками, знаннями, почуттями. І кожен може насититися радістю, яку дарує нам книга. Книга - це чудова машина часу. То вона переносить тебе кудись у минуле, то раптом ти з нею перелітаєш в далеке майбутнє. Розумна, хороша книга - це твій вірний, добрий, мудрий друг і порадник. Вона допоможе зрозуміти в житті все краще і точніше. Хороша книга - це двері, які розкриваються перед тобою, впускаючи тебе в світ знань. Ось тому ніколи не треба розлучатися з книгою.

Любов до книжки, яку прищепили в дитинстві, буде вести тебе по життю. Ти або любиш читати й без цього не живеш, або ти не читаєш, а отримуєш інформацію візуально, в картинках. Націю, яка читає і думає, побороти годі.

Не книги залучають до читання, а батьки, друзі та школа. Дитина навряд чи сама захоче щось прочитати, не знаючи, яке воно і що це. Українці завжди будуть читати. Незважаючи на те, що зараз у нас покоління візуалів, які сприймають інформацію через малюнки, українці все одно читатимуть. Хороша книжка, якісна, гарна завжди буде у людей в пошані. У сім’ї, де поважають традиції, знають історію свого роду, завжди буде на столі хороша книжка.

Читайте саме ті книжки, які збагачують дозвілля, емоції, інтелект дитини та й цілої родини.

А хороші книги – друзі назавжди!

Районна бібліотека для дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора