A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Урок мистецтва разом з інспектором поліції

Дата: 20.11.2019 10:22
Кількість переглядів: 227

Учні художнього класу дитячої музичної школи зустрілися з інспектором ювенальної превенції сектору превенції Чернігівського відділення поліції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, старшим лейтенантом поліції ОлесеюГапіч, щоб… подружитися. 14 листопада інспекторка завітала на урок мистецтва, аби познайомитися з дітьми та нагадати їм про життєво важливі речі. Теми, про які розмовляли – серйозні, дорослі: правила дорожнього руху, булінг, відповідальність за порушення. Діти щиро відгукувалися, запитували про професію поліцейського, розповідали про себе та багато говорили про те, чому люблять творчість.

Під час розмови вихованці художнього класу малювали. Більшість обрали й відповідну тему. Тож наприкінці зустрічі у подарунок гостя отримала власні портрети, навіть у дизайнерському одязі, та поліцейські авто. Дитячі малюнки прикрасять кабінет інспекторки та надихатимуть її на нові цікаві ідеї. А юні художники вже напевно знають – поліція не лише стоїть на сторожі їхніх інтересів, але й готова бути другом, якому можна довіряти.

Звертаємося жителів нашої громади, що у разі виникнення будь яких запитань чи необхідність отримати допомогу в проведенні профілактичної та роз’яснювальної роботи з Вашими дітьми, Ви можете звернутися до інспектора з ювенальної превенції сектору превенції Чернігівського відділення поліції старшого лейтенанта поліції Гапіч Олеся Юріївни чи безпосередньо до начальника Чернігівського відділення поліції майора поліції Попова Сергія Васильовича.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора