A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Зустріч з владою «Життя нашої громади»

Дата: 13.07.2019 11:16
Кількість переглядів: 226

12 липня 2019 року у Чернігівській районній центральній бібліотеці було проведено захід, а саме: зустріч з владою «Життя нашої громади», який відбувався в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», який впроваджує Асоціація міст України (АМУ) у партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX та за фінансової підтримки агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Присутні мали можливість поспілкуватися із заступником голови Чернігівської об’єднаної територіальної громади Людмилою Веремій, яка розповіла про життєдіяльність громади, досягнення у соціальній та комунальній сферах, окреслила плани на майбутнє і відповіла на поставлені запитання. Змістовним було також спілкуванням із заступником директора КЗ «ЦСССДМ» Вітою Прокопенко та начальником служби у справах дітей Наталією Житарюк.

Під час заходу присутні ознайомилися з відеофільмами «Децентралізація у Запорізькій області» та «Чернігівська об’єднана територіальна громада», а також інформаційними матеріалами стосовно децентралізації, громад, молодіжних рад, громадського бюджету тощо, які були представлені на виставці «Моя громада мій добробут».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора