A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

ЯК Я ХОДИЛА по лабіринту ДОЛІ

Дата: 19.06.2020 11:55
Кількість переглядів: 132

Про магію лабіринтів я читала з дитинства, але випробувати його перетворюючу силу довелося зовсім недавно, під час поїздки в Парк мегалітів на священній горі Оба-Таш. Серед степу, на горі сили, розташовані кам'яні сакральні споруди, і в тому числі той самий Лабіринт. Я пройшла його двічі: зовсім одна і ланцюжком друзів, ведена за руку Хранителем. Я вам скажу - це дивовижні, глибокі враження, що принесли мені повні пригорщі инсайтов ..
Лабіринт - це Життєвий шлях, це твій похід до своєї мети. У Лабіринт не ходять від неробства - потрібно вибрати мету, загадати бажання і намагатися йти до центру. Дійдеш - збудеться!
Я можу стільки розповісти про свої думки-осяяннях-розуміннях! Якщо цікаво - запитуйте в коментарях.
Скажу тільки, що коли йдеш в групі, ведена міцною рукою Хранителя - шлях здається простим і досяжним. Ти віддаєш відповідальність Майстру, довіряєш і розслабляєшся.

Треба просто йти, не збиваючись з кроку. Але якщо йдеш сама - усвідомленість зашкалює, відчуваєш масу переживань і розумінь себе. Прийти в центр Лабіринту самої - значить прийти до мети як Дорослий, а не як Дитина. У хороводі за ручку - приємніше і гарантований)
І якщо вас «включили» зараз ці рядки, якщо захотілося випробувати себе - є чудова новина! 27-29 червня планується групова поїздка в Приазов'ї, в ці містичні місця. У комфортабельному автобусі залишилося всього 3 вільних місця.
Цікаво? З'явилися питання?
Телефонуйте (050) 494-40-40 (Олександр)
(066) 998-80-40 (Анастасія)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора