A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Акція «Подаруй бібліотеці книгу»

Дата: 11.02.2021 16:16
Кількість переглядів: 223

УВАГА! УВАГА! УВАГА! ОГОЛОШУЄТЬСЯ Акція «Подаруй бібліотеці книгу» Не викинь книгу на смітник! Її віддай в бібліотеку, Бо книга – скарб, у ній для тебе Думок і висловів квітник. Кохання, радість, смуток, біль…

А ще невидані простори Письменник відкриває в ній. Тож, дурно книгу не змарнуй, В бібліотеку подаруй!

Міжнародний день дарування книг – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Ідею показав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги. Це одне з наймолодших свят в календарі.

Мета Міжнародного дня дарування книг – надихати людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги і ті, хто прищеплює любов до читання. КЗ «Чернігівська районна центральна бібліотека» запрошує своїх користувачів та жителів Чернігівської громади приєднатися до доброчинної акції «Подаруй бібліотеці книгу», приурочену до Міжнародного дня дарування книг, яка починає діяти з 14 лютого 2021 року.

В дарунок приймаються книги останніх років випуску будь-якої тематики та мови. Подаровані вами видання стануть відчутним джерелом поповнення бібліотечного фонду. Ми вдячні тим читачам, які вже подарували бібліотеці свої книги, і будемо вдячні всім, хто візьме участь у цій акції. Чекаємо на Ваші дарунки в Чернігівській районній центральній бібліотеці на другому поверсі в відділі абонементу, яка розташована за адресою: вул. Соборна, 414. Колектив бібліотеки заздалегідь вдячний всім, хто візьме участь у цій акції!

Акція діятиме протягом півроку. Підсумки будуть підведені в вересні 2021 року. Акція та її підсумки будуть висвітлюватися на сторінці «Бібліотечна система Чернігівської ОТГ» в соціальній мережі Фейсбук та в ЗМІ. Приєднуйтесь до акції! Не залишайтесь байдужими! Добрі справи робити завжди приємно! Щиро вдячні за подарунки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора