A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Оголошення про конкурс

Дата: 04.12.2020 08:09
Кількість переглядів: 222

Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Чернігівська централізована бібліотечна система» Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області, що знаходиться за адресою: 71202, Запорізька обл., смт. Чернігівка, вул. Соборна, 414.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за діловими й моральними рисами, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи в електронному та паперовому вигляді:

1. Заяву про участь у конкурсному відборі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

2. Автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

3. Копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

4. Два рекомендаційні листи, складені в довільній формі;

5. Мотиваційний лист у довільній формі.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси відділу культури і туризму Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області. Особа може надати інші документи, які на її думку, підтверджують її професійні чи моральні риси.

Конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Чернігівська централізована бібліотечна система» Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області розпочинається 04 грудня 2020 року.
Дата початку формування конкурсної комісії: з дня оголошення конкурсу.

Документи приймаються за адресою: 71202, смт. Чернігівка, вул. Соборна 414, Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області. Е-mail): chercult@ukr.net, тел. 9-18-20 Сіденко Ірина Віталіївна.

Звертаємо увагу кандидатів, що на другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Додатково:
Баланс - 1014030

Відомості по ЦБС

Матеріально-технічна база ЦБС 2019

Форма 2м - 1014030

Форма 4-1м - 1014030

Форма 4-2м - 1014030

Форма 4-3м - 1014030

Форма 7м - 1014030 заг. фонд

Форма 7м - 1014030 спец. фонд


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора