A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

З Днем знань

Дата: 01.09.2020 09:39
Кількість переглядів: 146

Мистецтво як сонце, освітлює й зігріває серця і часто замінює собою слова, котрі, бува, є зайвими у цьому житті. Поділитися цим світлом і теплом ставлять собі за мету викладачі нашої дитячої музичної школи.

Шановні педагоги, у вересні ви стаєте наставниками для маленьких обдарувань, у травні випускаєте вже сформовані творчі особистості, а між тим спостерігаєте, як протягом кількох років триває перетворення звичайної дитини на людину, котра тонко відчуває музику, віртуозно володіє музичним інструментом, залишає в танці часточку себе, відображає на мольберті світ очима художника, людину, яка на сцені показує майстерність до повного перевтілення в нового героя. Саме це і являється найвищою нагородою за вашу працю.

Хай легким та плідним на здобутки буде для вас та ваших вихованців цей 2020-2021 навчальний рік. Нехай світлим та радісним буде кожен ваш день, кожен крок.

Дорогі діти, ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, отримуйте задоволення від уроків, конкурсів, концертів та впевнено йдіть до своєї мети! Хай вам щастить!

А батькам я зичу сімейного добробуту та дякую за постійну підтримку й віру у дітей! Хай Ангел-охоронець завжди буде поряд та оберігає вас й вашу родину!

З повагою,

начальник відділу

культури і туризму        Інна Носко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора