A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

День Соборності України

Дата: 24.01.2020 11:30
Кількість переглядів: 146

Нещодавно в Україні відзначили одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити. Це свято має вже більш ніж сторічну історію. День Соборності України відзначається 22 січня.

24 січня 2020 року в приміщенні бібліохабу Чернігівської районної центральної бібліотеки відбулася цікава зустріч з учнями сьомого класу Чернігівського опорного навчально-виховного закладу ім. А.М. Темника, проведена історична година-вікторина «Єдина духом Україна», оформлена книжкова виставка «Злука. Соборність. Воля».

Захід проведено з метою ознайомлення учнів з історією Дня соборності України, прищеплення поваги до Батьківщини, виховання національної свідомості та почуття гідності бути громадянином України, любов до рідного краю, його історичного минулого і сучасності. Для учнів проведено інтегровану-гру вікторину, це інтелектуальне змагання для тих, хто насамперед любить Україну, відчуває себе українцем і хоче перевірити й поповнити свої знання про її історію, географію, народні звичаї, традиції та літературу. Змагання складалось з таких конкурсів: «Історична вікторина», «Український колорит», «Наскільки ти уважний?», «Герографічний», «Народознавчий», «Літературний». Діти гарно продемонстрували знання про Україну, її географію, історію козацтва, літературу, народні свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора