A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Показовий захід до Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 25.02.2020 16:50
Кількість переглядів: 271

20 лютого в Новоказанкуватському СБК відбувся показовий захід до Дня Героїв Небесної Сотні «Небесна Сотня - герої нашого часу», на якому крім жителів Новоказанкуватського старостинського округу, учнів та вчителів Новоказанкуватського навчально-виховного комплексу були присутні працівники відділу культури і туризму, клубних та бібліотечних закладів громади.

На заході, в.о. старости Василь Алмакаєв розповів землякам про жахливі події 2014 року, а також вручив подяки родинам, чиї діти захищають державний суверенітет в зоні АТО. Із сльозами на очах присутні слухали вірші, у яких виражені переживання, любов до рідної землі та віри у світле майбутнє.

Під час заходу пролунала пісня «Пливе кача», яка стала гімном Небесної Сотні та була представлена виставка «Хронологія Євромайдану 2014». Організували та якісно провели захід працівники та учасники художньої самодіяльності будинку культури (директор Оксана Михайлова) та бібліотекар сільської бібліотеки-філії Олена Березовська. Наприкінці заходу всі присутні схилили голови у жалобі, щоб ще раз вшанувати пам'ять тих, хто навічно пішов заради торжества справедливості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора