A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

«СВЯТО ПОЛЯ, ХЛІБА І ДУШІ»

Дата: 28.11.2019 14:55
Кількість переглядів: 257

22 листопада в Довгинському СБК відбувся святковий концерт «СВЯТО ПОЛЯ, ХЛІБА І ДУШІ» присвячений дню працівника сільського господарства.

Дарували святковий настрій глядачам танцювальний колектив «РИТМ", вокальний колектив «ДЖЕРЕЛЬЦЕ», вокалісти Мусієнко Ольга, Якивюк Данило, Іванова Катерина, і постійна наша гостя Черниш Анна. А також чарівні ведучі Заєць Тетяна та Сопін Данило.

Поздоровляли зі святом працівників сільського господарства запрошені гості від СВК «Світанок» Резнікова Любов Петрівна та в.о. старости Просторівського старостинського округу Мигован Оксана Іванівна.

Працівники апарату відділу культури і туризму та Довгинського СБК висловлюють найтепліші слова подяки голові правлінню СВК «Світанок» Курленкову В′ячеславу Володимировичу за оновлений, прекрасний глядацький зал. Дуже приємно, що в наш не легкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Дякуємо Вам, за підтримку та надану спонсорську допомогу. Від усього серця бажаємо Вам здоров′я, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за непохитну віру в майбутнє нашого села. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі. Дякуємо!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора