A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму Чернігівської селищної ради
Бердянського району Запорізької області

Новий бібліотечний інформаційний громадський простір

Дата: 11.07.2019 11:24
Кількість переглядів: 234

11 липня 2019 року у Просторівській бібліотеці філії відбувся захід "Новий бібліотечний інформаційний громадський простір". Таку назву має проект громадського бюджету нашої громади запущений у Просторівській сільській бібліотеці-філії, реалізація якого надає можливість урізноманітнити організацію культурного дозвілля та задоволення інформаційних потреб користувачів.

Бібліотекар Просторівської сільської бібліотеки-філії Інна Шевченко, яка працює у книгозбірні більше п’ятнадцяти років, у 2018 році підготувала даний проект та взяла участь у конкурсі проектів громадського бюджету Чернігівської об’єднаної територіальної громади. У межах проекту бібліотека отримала сучасну комп’ютерну техніку та меблі.

Святкове дійство розпочалося у фойє будинку культури цікавою грою для присутніх, а саме: квест-подорож "Знайди ключі-відкрий ці двері", який чудово провели читачі бібліотеки Вероніка Дребот та Єгор Макаренко.

У цей святковий день привітати читачів та місцевих жителів прибули: голова Чернігівської об'єднаної територіальної громади Віталій Манич, його заступник Людмила Веремій, начальник відділу культури і туризму Інна Носко, директор комунального закладу "Чернігівська централізована бібліотечна система" Любов Щербинка, в.о. старости Просторівського старостинського округу Оксана Мигован. Зі словами подяки до присутніх звернулася також бібліотекар Інна Шевченко. Ведучі свята Ілона Буякова та Катерина Макаренко подякували за підтримку керівництву громади, депутатському корпусу, небайдужим жителям та Олександру Федоровичу Дем’яненку за значний внесок з реалізації проекту та спільний успіх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора